Ez a weboldal ún. cookie-kat (sütik) használ, hogy Önnek minőségi szolgáltatást nyújthassunk. Weboldalunk további használatával Ön elfogadja ezeket az összetevőket, melyeket később törölhet is böngészőjéből.

Nagytarcsa töltőállomás: CNG kiszolgálás átmenetileg szünetel !

Könyves Kálmán körút töltőállomás: ideiglenesen zárva !

Akik a CNG meghajtást választották

 

 

 

 
 
 
 
„A Havi Logistics Kft. Európa több országában már körülbelül 60-80 CNG-üzemű Scania tehergépkocsit üzemeltet, amelyekkel kitűnő tapasztalatokat szerzett. Megbízhatóságuk és szervizigényük megegyezik a dízelüzemű testvéreikével, üzemanyag-költségeik kedvezőbbek, a gépkocsivezetők pedig nagyon szeretik a jóval kisebb zaj- és rezgésszintű működésüket, aminek köszönhetően lényegesen kevésbé fáradnak el a műszak végére” - Valentinyi Zoltán ügyvezető igazgató.
 
H. A.Ügyfelünk komolyan vette a kedvezmény lehetőségét...


„Nagyon meg voltam vele elégedve. Igazából számítottam arra, hogy fogyasztásban kedvezőbb lesz, mint az én benzines autóm és pozitív csalódás volt, hogy e mellett nem fojtotta el az autó teljesítményét. Számításokat is végeztem és 100 kilométerenként kb 1.000 Ft megtakarítást tapasztaltam.”

Interfood futár

 
 
 
Ügyfelünk 2 db CNG-s gépjáművet is beszerzett, kihasználva a BGW Plusz előnyeit...
 
 
„Éltem a program adta lehetőséggel. Elégedettségem bizonyítékaként kétszer is! Családom tagjai számára is vásároltam még egy CNG meghajtású autót, mivel igen kedvező tapasztalataim vannak mind a költséghatékonyság, a menettulajdonság és környezetbarát mivoltának köszönhetően. Ehhez még hozzájárult pluszban a program által elérhető kedvezmény is.”
 
H. A.

 
„Az Audi három modellt kínál g-tron néven: az A3-ban 110 lóerős 1,4-es, az A5 Sportbackben és az A4 Avantban kétliteres, 170 lóerős turbós négyhengeres van. Tapasztalataink alapján az Audi A4 g-tron kiváló autó. Viselkedése szinte megkülönböztethetetlen a benzinesektől és a TDI-k kétes híre nélkül nyújt a dízelével simán versenyképes fogyasztást, sokkal kulturáltabb működéssel, csekélyebb zajjal és lényegesen kisebb környezetkárosítással. ”

Tesztvezetés

Forráscikk: Vezess.hu (Kattintson ide!)

 
 
 
 
„Csaknem 4000 kilométer elég volt arra, hogy a végén leszögezhessem: ez a kocsi így, ahogy van, tulajdonképpen álmaim családi autója. .”
 
Tesztvezetés