Ez a weboldal ún. cookie-kat (sütik) használ, hogy Önnek minőségi szolgáltatást nyújthassunk. Weboldalunk további használatával Ön elfogadja ezeket az összetevőket, melyeket később törölhet is böngészőjéből.

Nagytarcsa töltőállomás: CNG kiszolgálás átmenetileg szünetel !

Könyves Kálmán körút töltőállomás: ideiglenesen zárva !

Igényeljen Ön is BGW Loyalty kártyát és kártyabirtokosként  állandó 5 Ft/kg kedvezményben részesülhet a CNG árából.

Sőt! Ezen felül jogosulttá válik egyéb, időszakosan meghirdetett kedvezményekre is. A kedvezményeket akár az igénylés pillanatától igénybe veheti, amennyiben a kitöltött Kártyamegrendelő Adatlapot a BGW Töltőállomás pénztártában személyesen adja le. Mindezeken felül Ön első kézből kap tájékoztatást az induló akcióinkról, promóciós programjainkról.

 

A BGW LOYALTY Kártyát megrendelheti

 

  • Személyesen a töltőállomáson: a kitöltött Kártyamegrendelő Adatlapot kérjük, adja le a BGW pénztárában, és azonnal átveheti saját LOYALTY kártyáját
  • On-line rendelés: töltse ki a www.bgw.hu oldalon lévő Kártyamegrendelő adatlapot, LOYALTY kártyáját a megjelölt postai címre elküldjük.
  • Postai úton: vagy a www.bgw.hu oldalon letölthető, vagy a BGW töltőállomásán kihelyezett Kártyamegrendelő Adatlapot kitöltve és aláírva juttassa vissza a BGW Kft. címére (2142 Nagytarcsa, Naplás út 1.).

 

Lakossági megrendelés Vállalati megrendelés

 

 

Igénylés menete

 

 

Kártyamegrendelő Adatlap kitöltése és elküldése
 

BGW LOYALTY Megállapodás létrejötte
 

Elkészült LOYALTY Kártya kiküldése, átvétele

 

 

 

 

 

A BGW LOYALTY Kártya Általános Részvételi Feltételei és kapcsolódó mellékletei

 

Letölthető dokumentumok: