Ez a weboldal ún. cookie-kat (sütik) használ, hogy Önnek minőségi szolgáltatást nyújthassunk. Weboldalunk további használatával Ön elfogadja ezeket az összetevőket, melyeket később törölhet is böngészőjéből.

Nagytarcsa töltőállomás: CNG kiszolgálás átmenetileg szünetel !

Könyves Kálmán körút töltőállomás: ideiglenesen zárva !

Blue Green Way - Új utat mutatunk!

Két szín: az ég kékje a tisztaság, a zöld az éltető természet szimbóluma. A BGW számára e kettő a legnagyobb kincs.

Küldetésünk

A BGW Kft. elsődlegesen saját fejlesztési programban gondolkodik, melynek során kiemelt figyelmet szentel annak, hogy a megvalósuló tervek minden tekintetben összhangban legyenek környezetünkkel, miközben újszerű, maradandó és az eddigi konvenciókat feszegető építészeti megoldásokkal hozza közelebb embert és környezetét. Éppen ezért ragaszkodunk ahhoz, hogy a már meglévő építészeti architektúrák és az adott elhelyezkedés ne befolyásolja ezirányú terveinket és céljainkat, a megvalósult beruházás pedig mind küllemében, mind szellemiségében hordozza látásmódunkat.

Bízunk benne, hogy a nagytarcsai töltőállomásués irodaházunk új utakat, fejlesztési elképzeléseket, megvalósítási módokat nyitnak meg az üzemanyagiparban tevékenykedő beruházók és fejlesztők előtt.

Azon fáradozunk, hogy cégünkhöz olyan fogalmak társuljanak, mint a megbízhatóság, szakmaiság, minőség, partnerség, környezettudatosság, fejlesztő-jobbító attitűd.

 

2015

Első állomásaként cégünk Nagytarcsán létesítette központját, amely beruházás magába foglal egy építészetileg is nagyon különleges töltőállomást, autómosót, és irodaházat is. Első CNG töltőállomásunk autóbuszok és egyéb gépjárművek számára is biztosít töltési lehetőséget, és a földgáz mellett egyéb hagyományos üzemanyagok, mint a 95 benzin, gázolaj, LPG valamint AdBlue is megtalálható. 

A beruházás Hild György, a 4. Csoport Építészműterem építészének tervei alapján példamutató és maradandó értéket hozott létre, hiszen az épületegyüttes – miközben a környékbeli lakosok és gazdasági szervezetek számára nyújt szolgáltatást – a megvalósított építészeti elemek és megoldások révén közösségi térré is kíván válni, ahová jó érzés visszatérni, ahol a tankolás nem pusztán az üres üzemanyagtank megtöltését jeleni, hanem egyszerre közösségi érzés és élmény.

A töltőállomás mellett egy modern, háromszintes irodaházat és létesítettünk, amelyben irodákat adunk bérbe, valamint a BGW saját ügyfélszolgálata is megtalálható.